Tuesday, May 10, 2011

My room ceiling design.

salam all,

2 minggu lepas balik rumah dan jumpa designer for our house. ehem, my parents' house actually.
mak bagi peluang for me to choose designs for ruang keluarga and my own room.

sangat excited ok! so i discuss with her and bagitau dia designs macam mana yang i suka. for ruang keluarga i suka beams ceiling. lebih kurang macam gambar bawah ni. nampak classic.



notice the ceiling? dengan kayu-kayu tersusun camtu?


and for my room, i nak something simple yet modern. the designer bagi beberapa contoh and i suka yang square ni, ada level and dalam tu letak lampu. simple je.




semalam mak call and inform the designs semua dah siap and dia dah tengok. she chose what she thought the best. diorang tak boleh tunggu sampai i balik this weekend sebab nak confirmation cepat. *finger crossed* pastu i tak boleh sabar and mintak mak suruh designer tu email the designs to me. haha! gile tak penyabar. tapi i rasa i should wait. lagi 4 days je nak balik. cepatlah! nak tengok flooring plak this weekend.




tick tock!




xoxo

3 comments:

Moumo said...

sumpah cntik,jeles!!!!!

Akmal Hidayah Azalan said...

thank youu. tapi hope turn out okay lah nanti *finger crossed*
nanti nak pendapat pasal color bilik ok? :D

Moumo said...

haha,okee

nt amik gmba ur real bilik turn out mcm mne k

yg gmbar first untuk bilik tu mmg cntik gile
dinding bilik color putih nmpk effect lbey kalo lmpu besar2 petak tu,,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...