Wednesday, August 3, 2011

Salam Ramadhan

salam all,


cepat je rasa dah 3 hari Ramadhan, selamat menyambut ramadhan al - mubarak to all :)

busy sangat 2 3 minggu ni, tak sempat nak update blog.
start balik bussiness tudung bawal yang tergendala dlu. i start buat bussiness online masa tunggu posting selama 2 bulan. then bila dah start mengajar, bawak tudung pun, cikgu-cikgu kat sekolah syok membeli. tak sempat nak upload gambar, semua tudung habis di borong :)

Ramadhan ni sangat busy, kena siapkan tempahan tart, tempahan tudung, ada iftar with stfians and i maybe going to bandung this month.

tapi i dont know nak pergi x bandung tu. sayang plak if tak pergi. dah beli ticket, dah discuss dengan tourist guide, dah booked hotel.
date clash dengan STF iftar. kalau pergi bandung, tak dapat jumpa member2 and buka puasa sama. kalau nak tunggu next iftar, tahun depan lah. lambatnya.
if im going to bandung, im gonna be alone. kalau g iftar, sure happy gelak2 dapat catching up.
tapi tak g bandung, cam rugi lah plak. leh shopping raya.

(*_*) aish, pening lah!

kena buat list ni.

xoxo!

2 comments:

Breathing.In.Luxembourg said...

Memang iftar macam best, but actually lebih kurang mcm normal gathering...kiterorang tak lari ke mana pun, you will see us again. I'd say pergi lah Bandung! Rugi la if tak pergi.

Akmal Hidayah Azalan said...

erm i thot so too! thank you KB! :) tapi kena pikir budget plak. nak raya ni banyak duit nak guna

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...