Tuesday, August 23, 2011

Tajine @ Ampang

salam all,

Ada one day, Mr. H ajak makan middle eastern food. mula-mula nak pergi al- rawsha tapi ramai orang, tak dapat parking, so kitorang pergi Tajine.

Tajine ni sangat comfortable compare dengan andalus. tak ramai sangat orang, the place quite empty and i rasa semacam. takut food tak sedap :( yela, bila tak ramai orang takut org tak datang sebab food xsedap. tapi i was wrong :D


Menu

Lamb Maghdut.

rm25+

i cant really remember the price :(

suka sauce kat atas, rasa manis, masam and tak pedas pun.

ada soup jugak with the dish.

the portion is big so we share je. and i suka nasi dia, nicely parted and flavourful.

rasa macam nasi tomato.

beras dia panjang and tak muak bila makan


Lamb dia pulak tak bau sangat, sesuai to siapa2 yang suka makan lamb tapi tak suka bau kambing hehe.



boleh pergi cuba kalau rasa nak makan nasi arab yang sedap :)

xoxo

2 comments:

Moumo said...

al- rawsha 2 pn sedap.
xrmai org n kedai die sgt luas n slese.

Akmal Hidayah Azalan said...

yee? nanti nak g try lah :) thank you mcla! nak cuba nasi mandy plak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...