Friday, September 14, 2012

Review Engagement : Personalized mineral bottles & chocolate bars.

Salam,

Second review for my engagement party is about thank you tags, personalized mineral bottles and chocolate bars. I tempah semua at Wedding Thingy . Alhamdullilah, semua went well. Tak delay and dapat on time. maybe sebab i tempah 3 months earlier. Just ada kesilapan sikit. I sebenarnya nak thank you sticker, tapi i tercakap thank you tags. i thought they were the same thing. HAHA. terpaksa laa tampal double sided tape plak belakang tu kasi lekat.  (T_T)


if ada yang tertanya-tanya, sedap x chocolate tu? seriously i dont know. i tak sempat rasa even sikit pun. I minta chocolate ni letak kat candy buffet table, and bila dah habis majlis. semua lesap!

And this is how my mineral bottle labels turned out. i rejected the first design sebab it is too dark.
sebenarnya i want peonies. theme dia peonies with pink n purple color. what i had in mind tak sama dengan apa yang i dapat tapi bila tanya pendapat orang, they said this is very nice. so i just go with it.
this is why u need friends/ bridemaids to help and convince you.



love it? i do!



My doorgift box, i beli di WS Handicraft . around rm0.65 je per pc. Terus beli kat kedai dia, area kbmall.


Dalam doorgift tuh, i letak wajik, biskut bakar, bekas songket yang i beli kt Bandung and gula-gula.
Simple sahaja sebab for engagement, and still tak ada idea for doorgift nikah..

i am waiting for photos from my official photographer. bila dah dapat baru lah boleh buat full review :)

to be continue..

xoxo!

3 comments:

orked violet said...

Hi awak!

I br je foLLow bLog awak.Salam kenal~

BTW, saye br engaged last Sun (16.09.12). Tp xreview lg.asek bc review org.hehehe

do visit mine K
sya-orked.blogspot.com

Akmal Hidayah Azalan said...

hello!
I bertunang 21.08.2012. baru nak start buat review. lg lambat hehehe i will follow u back. thanks for dropping by!

Akmal Hidayah Azalan said...

hello!
I bertunang 21.08.2012. baru nak start buat review. lg lambat hehehe i will follow u back. thanks for dropping by!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...