Wednesday, September 12, 2012

Review Engagement : Engagement Card

Salam all,

Masa nak plan for engagement hari tu, i tak terfikir pun nak buat engagement card, i rasa macam over lah.. bertunang pun nak ada card. but then, I terbaca Ilovewedding buat promotion. 50 sen je satu card.
i terus email them to book and discuss. Niat i sebab nak check out hasil kerja mereka. sebab ramai yang complain wedding card dalam gambar nampak lawa tapi bila dah print, image pecah, font xlawa.
macam-macam lagi lah. so why not i try dulu and kalau semua okay, boleh tempah untuk wedding card nanti :)

The owner sangat lah membantu, boleh bayang tak i cakap i nak cepat, kalau boleh dalam masa one week and nak dalam 50 keping je.. dia owner cakap okay! and terus discuss. Fuh, dalam masa seminggu, dapat siap. pretty simple tapi sangat lawa.




I nak dalam bentuk postcard, every discussion semua made through email. Bincang today, three days later terus they sent me the design , i confirmed then proceed with the printing process. wow pantas kan?
kualiti kertas pula lawa, warna cream and bukan kertas yang cikai-cikai senang terkelepet * if you know what i mean*.
Font okay, clear and takde double line. color pun sangat lawa. sharp.
Yang penting, my mum saw the card, and berkenan sangat-sangat. very cute kata nya. simple sahaja and cost pon rendah. lagipun i memang tak nak spend banyak-banyak kat situ. looking forward to book my wedding card with you guys.

They also provide guestbooks, doorgift box, corsages etc. so contact them now to get their awesome services!

Ilovewedding is on facebook . click to go to their page

xoxo!

4 comments:

Moumo said...

smlm baru mcla tgk kad ne kad tenet.
xsgka ayya wt utk tune.
hahha.

Akmal Hidayah Azalan said...

yeke? lawa mekla dia buat.
kemas kerja dia. hehe

orked violet said...

whoaa..ri2 ms pening cr vendor utk kad tunang xdpt. tp skang br t'bc ur entry.sabar je La..

BTW, mne pic time tunang. nak tengokkk!!!mesti cantek kan.
*wink*wink*

Akmal Hidayah Azalan said...

Haha xpe. smpt lg nak book for nikah kan? gambar tunang coming up. xsmpat nak ambil lg frm photog ehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...