Friday, April 22, 2016

Bedouin Arabian Cuisine @ Taman Tun Dr. Ismail

Salam, 

Now TTDI ada restaurant Arab. Yeayyy!! 

Restoran ni baru buka aje, so I tak letak high expectation. 
Masa kita sampai, almost 8pm. tak ramai orang sangat tapi bila dah dekat 830pm, full house!!



Location restaurant ni, near pasar TTDI, belakang Vads. 

Lamb Mandy


Kadang-kadang kalau makan kat restaurant Arab ni, nasi mandy dia tak flavourful and dry. 
But this restaurant, served one of the best nasi mandy. 
I even suka here compared to Al Rawsha. 


Kebab Halabi

Minced lamb kebab served with mulawwah bread. 



I realllyyyyyyyyy love this kebab! 
Especially bila di served dengan roti yang panas-panas .
Bila served separately, mulawwah bread tak soggy and lagi selera nak makan. 
Their bread memang the best !


So far, I suka with their food and service. Maybe sebab I reached early and order cepat. Im not sure kalau full house macam mana but I noticed pekerja kat sini tak ramai. Maybe because they are new .
Let's hope they can keep their food quality macam ni sampai bila-bila. 

Orang ttdi sila lah cuba restaurant ni :) 

xoxo! 







2 comments:

Anonymous said...

Saya nak gi. Price range OK tak?

Akmal Hidayah Azalan said...

Okay, Lebih kurang mcm restoran Arab lain

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...