Wednesday, February 6, 2013

Shopping kain for bridemaids di Gulatis, Shah Alam

Salam all,

I ambil masa satu weekend pergi Gulatis dengan Shikin, Lino and Amy. Nak cari baju for my bridesmaids.
Masa nak tentukan color, macam-macam color keluar, tiffany blue, mint green, dusty pink and whatsoever tapi I rasa better pergi Gulatis and tengok sendiri depan mata color mana yang berkenan, lagipun I'll be wearing white so any color pun match :)

Sampai je kat Gulatis, Amy call and inform dia akan running late, tiba tiba ada tetamu kat rumah.
So Shikin and Lino helped me to decide color mana yang nak beli.
Dalam banyak-banyak color, I suka champagne,nude color, or olive green. Nampak rich sangat color dia.



Since ramai girlfriends lain yang busy with their own schedules so kitorang beli je for semua. Lagipun dah janji ada Lino's Bachelorette Party ( you can click the link to read about the party) malam  tu jugak, senang lah nak pass kain for orang tak dapat datang.


Last-last we chose nude color sebab boleh masuk dengan semua skin tone berbeza gadis-gadis dan dua orang ibu mengandung berbangsa asia.
Dua orang my girlfriends dah pregnant masa ni, tapi i forced them jadi pengapit jugak hihi
bukan nak buat kerja berat pun. Memang nak close friends jadi pengapit :)



All my beautiful ladies bergaya with plastic bag gulatis :)
ada 9 pengapit semua sebenarnya tapi lagi 3 orang from my maktab friends tak datang.
Ini semua stf friends.

Tengok shikin ( balloon purple) tak pegang plastic gulatis, kau pakai lah kotak tu nanti shikin hehe

Tak sabar nak tengok semua orang bergaya lawa-lawa masa my wedding nanti.
tapi please, jangan outshine me.
kalau tak, kau yang aku kahwinkan nanti :P

xoxo!

2 comments:

cha said...

hello u salam singgah dari blog rina hamid. wah dah nak kawen ye. goodluck ye on your wedding prep :D

Akmal Hidayah Azalan said...

dear cha,
TQ sudi singgah :)
lagi 3 weeks left je.huuu nervous2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...