Wednesday, February 27, 2013

Dugaan

Salam all,

Ahad lepas, H took me to dinner. Last dinner as a couple. Sebab next time when we see each other again is on our solemnization night :)

So during dinner, kitorang teringat kenangan bercinta 5 tahun lepas. Masa H kat Auckland and I was in Penang.
I was so happy that night.

After dinner, H hantar I pergi bus station. Masa stop kat roundabout near Duta Station tu, tiba tiba je, DUMMM!
Ada kereta hit us from behind. I tak pakai seatbelt masa tu, and sambil makan ice cream. Apa lagi, tertonyoh lah ice cream tuh kat muka. ( quite funny bila fikir balik)

H and that guy ( yang langgar kitorang tu) terus pergi nearest pump station. Nasib kitorang agak baik sebab lelaki tu admit salah dia. So senang lah nak settle. Cuma terkejut lah sebab kuat jugak kena hentak tu.

I missed my bus that night tapi alhamdullilah semua selamat. Dugaan orang nak kahwin...

2 comments:

Nuraza Ahmad said...

Nasib bek xcedera. sy doa semoga urusan pernikahan awk berjalan lancar.

Akmal Hidayah Azalan said...

Nuraza : Alhamdullilah tak de ape2 yg lg trok jadi dkat2 nak kahwin ni. tq doakan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...