Thursday, November 1, 2012

Make Up artis di Kelantan

Salam all,

To the date, I still tak dapat cari make up artist kat kelantan for my wedding. Hope balik november nanti, dapat laa cari. Tak sempat langsung nak survey. and kalau boleh memang nak Amy Touch.
Tapi price yang diberikan memang tak mampu untuk ku menanggungnya.
For solemnization and reception, around rm1500. yes, only for the make up.
Maybe orang cakap, okay lah tu. tapi i tak sanggup nak spend that much for make up.
Dah macam harga baju dah... wuwuwuuuu

and if siapa-siapa nak recommend their make up artist. feel free to do so.

need help!

xoxo :)

2 comments:

moumo said...

mekla pn xpat lg.
lagi 2 minggu nak blik cri plmn,mekup sume
wuhuuuuu
op pn xpat lg.
huwaaaa

Akmal Hidayah Azalan said...

tuh laa. settle lah cepat2. ada make up artist dorang xmau buat unless amek pakej pelamin ngan dorang. ermmmm

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...