Wednesday, February 29, 2012

Wehu wehu wehu

Salam all,

Today is a happy day for me, why? the trip sudah confirmed! hehe yaa, saya seperti seorang yang tak sedar diri, gaji ciput tapi mau berjalan ke sana ke mari!

Cuma bermasalah with the mother, when i called to inform her, dia cakap " Ayya ni gaya macam orang tamau kawin, pergi sana sini, tak simpan duit "

hehe, rilex lah emak. kawin can wait. this one cannot. kawin boleh postponed, this one CANNOT! haha!
okay apa kawin lambat sikit, kasi pihak laki kumpul duit lebeyyy sikit :P

Cant spill much sebab takut jadi mcm Bandung trip. Ticket sudah beli, hotel sudah booked, tourist guide sudah confirm, tapi seminggu sebelum the exact date, terpaksa cancel and tak pergi. Kuasa ibu memang kuat sekali, walaupun sudah ku goncang tiang rumah, tapi bila beliau berkata NO.
i must not go.

Sedih pula kalau pikir ni maybe the last trip for me as a single girl....

... unless cik abang masih benarkan untuk bercuti bersama gadis-gadis selepas berkahwin, mungkin?


xoxo!

2 comments:

Moumo said...

nak g mne lak ne cik ayya?
eh,mcm dh bau nasi mnyk ne

Akmal Hidayah Azalan said...

Jeng jeng if dah pergi, nanti balik aya update post hehe

nasi minyak tu mungkin tahun depan. insya Allah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...