Monday, August 26, 2013

Why "Miracle in cell no. 7" is a must watch movie?

Salam

Jarang update blog lately sebab laptop tak ada di tangan. Update ni pun through phone.
Last weekend, bosan di rumah. Saja lah subscribe astro best, cerita " Miracle in cell no 7 ". Its so easy. Just go to channel 482. Tunggu dia loading for few minutes and pilih movie mana yang kita nak. Dah pilih/ tick movie mana yang kita berkenan, tekan butang biru for confirming the order.
Then, dia akan bagi code. example : RENT 1234 5678 91011 and send the code through sms to 32999

Lepas tu boleh lah tengok movie tu di channel 478 selama dua hari nonstop. Every movie di charge rm10 + gov tax.

Cerita ni memang best lah. Kelakar ada. And sedih pun ada. I tengok with my housemates. Sampai kitorang tersedu-sedu menangis. Biasa nya I memang jarang nangis tengok movie.

Cerita ini tentang seorang ayah yang terencat akal dan mempunyai seorang anak perempuan. Suatu hari dia dituduh menculik, merogol & membunuh seorang kanak-kanak (anak pesuruhjaya polis) dan dimasukkan ke penjara. Oleh kerana terlalu rindu dengan anaknya, cellmates beliau telah menyeludup anak tersebut  masuk ke penjara untuk bertemu beliau.

Nak tahu cerita ini habis macam mana, haa tengok sendiri. I memang suka tengok budak tu & ayahnya. Dorang so cute. And budak perempuan tu pon berkawan dengan kawan2 banduan ayah dia. Comel sangat.

Tak rugi tengok cerita ni. Boleh lah langgan sekarang

Xoxo!

1 comment:

Nor Mazila said...

ade tgk iklan
nmpk best
so mmg cnfrm best la ne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...