Thursday, May 3, 2012

A lil sneak peek!

Salam,

Baru balik from kuching short trip. Mula-mula nak pergi, i tak high expectation sebab orang cakap, kuching tak banyak tempat nak jalan tapi omg, korang memang so wrong.
Kuching is so awesome kot!
*ker sebab berjalan dengan loved ones, i happy terlebih?*

nevermind.
Yang penting, i enjoyed my trip gila-gila and will share the info with you guys about
car rental, where to stay, eat and go.

bukan hari ni tapi esok hehe.

Dynat and yours truly.
kitorang melawat umah bebeh.
 Bebeh is our old friend, she is a sarawakian, sekolah sama sampai form 3. Dynat and I memang suka buli dia dulu time kat sekolah, sampai dia keluar sekolah pun kitorang still nak buli. " Buli jarak jauh" i claimed.
Masa kat kuching, we tweeted her all the time.
Sorry bebeh, u know we love you, muah!


nama pun sneak peek so sikit je lah photos ye? hehehe
nanti i will do a full review.

and now im dying for another trip.

xoxo!

2 comments:

Breathing.In.Luxembourg said...

Beijing with dynat!

Akmal Hidayah Azalan said...

Beijing is.. out of budget :/ not this year hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...